Kompletní realizace nové kuchyně. Nevíte jak své představy o nové kuchyni zakomponovat do prostoru? My vám rádi pomůžeme.




O firmě

Naše firma prošla od r. 1993 mnohými změnami, které byly reakcí na požadavky nejnáročnějších zákazníků. V poslední době jsme se soustředili na to, aby doba pořízení kuchyňské linky byla co nejkratší s nejrozsáhlejším servisem služeb a co nejnižšími náklady.

Jak nejrychleji a bez stresu pořídit kuchyňskou linku:

  1. kontaktujte nás na telefonu 607 524 028, nebo na e-mailu kuchynepraha@centrum.cz (zanechte adresu, telefon, příp. parametry požadované kuchyně)
  2. my Vám obratem odpovíme a potvrdíme schůzku, popřípadě předložíme předběžnou kalkulaci podle Vámi zadaných parametrů
  3. pojízdná vzorkovna přijede na určené místo, kde kuchyňskou linku zaměříme, navrhneme a vypracujeme projekt včetně konečné cenové kalkulace
  4. naplánujeme harmonogram prací celého projektu

Montáž je přizpůsobena Vašim termínům.

Kuchyně Praha – umíme zrealizovat Vaše představy o nové kuchyni. Dokážeme zakomponovat jednotlivé části do celkového prostoru. Není to vždy jednoduché, neboť představy se někdy neslučují s platnými normami a předpisy, proto musíme vždy nalézt vhodná řešení. Individuální přístup ke každé realizaci.

Provádíme kompletní servis:

  • zaměření a vytvoření 3D návrhu v místě Vámi navrhované kuchyně
  • konzultace ohledně vybavení, designu a spotřebičů
  • demontáž a likvidace staré kuchyňské linky
  • stavební přípravy – voda, elektro, plyn, drobné zednické práce, obklady, podlahy, malíř
  • veškeré připojení instalací, odzkoušení, předvedení

Technická nedokonalost interiéru není překážkou! Máme kuchyň pro každého, od nejlevnější až po velmi náročné, včetně širokého výběru spotřebičů.

My odcházíme, Vy vaříte!

Nabídka kuchyní

Ať už toužíte po rustikální, venkovské atmosféře, nebo preferujete moderní a hladké linie, v naší nabídce si určitě vyberete.

Kontakt

Petr Vokoun – Praha a okolí

Tel.: 607 524 028, 725 710 145
E-mail: kuchynepraha@centrum.cz

www.kuchynepraha.cz

267 24 HOSTOMICE 185